Nybakat fixar du med Mammas Recept!


Hej!

När höstmörkret sänker sig och temperaturen kryper nedåt, längtar vi lite extra efter kökets värme och gemenskap. Doften av nybakat och några tända ljus kan tina upp såväl en köldslagen nästipp som ett par frusna händer.

Lagom till säsongens alla bakstunder kan Mammas recept nu erbjuda ett helt nytt sortiment av vispar, böcker, bakformar och mycket, mycket mer. Tack vare snabba leveranser finns dina nya produkter hemma på köksbänken redan inom ett par dagar, och sedan är det bara att sätta igång! Visste du förresten att Mammas recept nu även erbjuder betalning via Swish?  Snabbt, smidigt och enkelt för dig som kund alltså - precis som det ska vara!

Psst… Boka redan nu in den 16 november i din almanacka. Med stor pompa och ståt firar vi då bokreleasen av Mammas recept- om kärleken till bakning och livet i stort. Det blir bl.a. ett event i min hemstad Motala som du inte vill missa! Håll utkik i din mailkorg framöver för mer info. Från den 16 november kommer boken också finnas till försäljning på både Adlibris och Amazon- och såklart även på Mammasrecept.se.

Varmt välkommen in i butiken!

Hälsningar

Anna


Lämna en kommentar


Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända